řídící program vJOP

Napadlo Vás, jak něco vylepšit na centrále TCS nebo Android aplikaci? Zde máte prostor.
Odpovědět
Volhejn
x 2

řídící program vJOP

Příspěvek od Volhejn »

Ahoj, vyzkoušel jsem za posledních několik let několik programů, pro řízení kolejiště. Některé jsou zbytečně složité, některé jednoduché... Tak jsem si udělal svůj řídící program: Jednotné obslužné pracoviště pro centrálu TCS. Základní specifikace je na https://vjop.toumim.cz/ Ještě je na programu hodně práce, například adresování návěstí, ovládání točny....Program dělám hlavně pro sebe, rychlostí jak stíhám stavět i kolejiště. Pokud by někdo měl zájem, rád program poskytnu i ostatním za malou úplatu, pro provoz i testování.
zavavov
x 33
Kontaktovat uživatele:

Re: řídící program vJOP

Příspěvek od zavavov »

Zdravím,
Jsem teď vytížený tak na 150%, ale fakt super práce. Napadlo mě, že centrála TCS má svůj vlastní protokol, který má mnohem více příkazů než XpressNet. Je tam i víc možností. Zatím jsem specifikaci nikdy nedal veřejně. Ani to neplánuji, ale možná by se dalo domluvit. Nebo případně poskytnout API knihovnu v C nebo jiném jazyce.
V čem to máte napsané?

Vilém (ZAVAVOV)
Pomohl Vám tento příspěvek, dejte prosím srdíčko. ❤
Vyřešil tento příspěvek Váš problém, označte jej prosím jako vyřešeno. ✔ - Pomůžete tak ostatním, kteří mohou mít podobný problém.
Děkujeme ZAVAVOV
Volhejn
x 2

Příspěvek od Volhejn »

Ahoj, děkuji za správu.
Přes XpressNet musím sledovat časování příkazů. Určitě by se hodila zpětná odezva provedených příkazů. Program dělám v C, API také využívám. Pokud by byl zájem od více zájemců o program, nebo třeba jeden klub, bylo by to dobré. Ještě připravuji video s náhledem na program a používání programu. Jsem jenom amatér ale problematika mne zajímá.

S přáním hezkého dne T.
Volhejn
x 2

Příspěvek od Volhejn »

Ahoj,
přidal jsem mé první video na Youtube. Ve videu popisuji základní chování a funkce: https://www.youtube.com/watch?v=zQg5p0lhY8s&t=156s
Tvorba videa byla asi ta nejtěžší práce :D
Odpovědět