Dobrý den,
nechci zbytečně zakládat další téma, tak svoji prosbu o pomoc umístím sem. Pro lokomotivu Taurus Tillig jsem nedávno pořídil Uhlenbrock mikro lokodekodér PluX12, NEM 658, mikroSUSI / Tillig 66034. Mám stejné potíže jako s dekodérem Zimo. (viz. příspěvek výše) Nejde zapsat ani načíst CV1. Lokomotiva je normálně v provozu, vše funguje s hodnotou CV1=3. Neřešil bych to,kdybych nechtěl pořídit další stejný pro další lokomotivu Traxx od stejného výrobce. Nemusí se u nich měnit dps v lokomotivě, aby osvětlení fungovalo, jak má. Šlo by s tím pomoct? Díky!
Centrála TCS a dekodéry Zimo MS Vyřešeno
Re: Centrála TCS a dekodéry Zimo MS
Zdravím,
omlouvám se za opožděnou odpověď, jsme teď vytíženi na maximum.
V minulosti jsme měli problém s dekodéry Uhlenbrock a zápisem/čtením CV. Měl jsem za to, že jsme ten problém vyřešili.
Bohužel teď probíhá stěhování a většina dekodérů je v krabicích, tak to nejsme schopni vyzkoušet. Moc se omlouvám.
Je mi to opravdu líto, ale můžeme se k tomu vrátit tak za dva měsíce.
omlouvám se za opožděnou odpověď, jsme teď vytíženi na maximum.
V minulosti jsme měli problém s dekodéry Uhlenbrock a zápisem/čtením CV. Měl jsem za to, že jsme ten problém vyřešili.
Bohužel teď probíhá stěhování a většina dekodérů je v krabicích, tak to nejsme schopni vyzkoušet. Moc se omlouvám.
Je mi to opravdu líto, ale můžeme se k tomu vrátit tak za dva měsíce.
Pomohl Vám tento příspěvek, dejte prosím srdíčko. ❤
Vyřešil tento příspěvek Váš problém, označte jej prosím jako vyřešeno. ✔ - Pomůžete tak ostatním, kteří mohou mít podobný problém.
Děkujeme ZAVAVOV
Vyřešil tento příspěvek Váš problém, označte jej prosím jako vyřešeno. ✔ - Pomůžete tak ostatním, kteří mohou mít podobný problém.
Děkujeme ZAVAVOV
-
Re: Centrála TCS a dekodéry Zimo MS
Dobrá. Děkuji za reakci. Zkusím se tedy ozvat v půli listopadu. Možná, že se do té doby dostanu ke známému a to CV změním u něj a bude klid. Uvidíme. Zatím díky.