Mam malý problém. Odešel mi tlf s Androidem, který byl adminem centrály. Ovladač má tedy problém se k centrále připojit bez povolení adminem.
Centrálu jsem uvedl do továrního nastavení červeným tlačítkem, ale TCS-RC se nechce k centrále připojit ani po dlouhých minutách, stále se odvolává na nutné povolení administrátorem, který neexistuje.
Prosím, mohl byste mi pomoci, jak postupovat v mém případě dále? Resp jak admina přehodit na tcs-rc?
Předem díky.
Android Vyřešeno
Re: Android
Zdravím,
V nastavení ovladače je položka "Přístupová práva". Tam stačí zvolit admin. Poté by se před připojením měla objevit výzva k pinu. Zadat (tovární je 1234) a je hotovo.
V nastavení ovladače je položka "Přístupová práva". Tam stačí zvolit admin. Poté by se před připojením měla objevit výzva k pinu. Zadat (tovární je 1234) a je hotovo.
Pomohl Vám tento příspěvek, dejte prosím srdíčko. ❤
Vyřešil tento příspěvek Váš problém, označte jej prosím jako vyřešeno. ✔ - Pomůžete tak ostatním, kteří mohou mít podobný problém.
Děkujeme ZAVAVOV
Vyřešil tento příspěvek Váš problém, označte jej prosím jako vyřešeno. ✔ - Pomůžete tak ostatním, kteří mohou mít podobný problém.
Děkujeme ZAVAVOV
Diky, ale toto nefunguje.
Při volbě nastavení ovladače se ovladač jakoby restartuje a vyžaduje, aby bylo zařízení povoleno administrátorem.
Při volbě nastavení ovladače se ovladač jakoby restartuje a vyžaduje, aby bylo zařízení povoleno administrátorem.
…ještě jsem zkusil aktualizace, a už více než půl hodiny mi ukazuje okno s progresem 0% , resp ovladač na ni nereaguje, zamrznul. Vypadá to na úplné vybití:(- viz foto
Tak po připojení k síti se to nějak restartovalo samo, aktualizace proběhla. Zitra se pokusím pokračovat.
Dobré ráno,
Dnešní stav je následující.
Ovladač se připojí k centrále.
Po stisku Nastavení ovladače se ovladač restartuje.
Poté signalizuje nepřipojení a vyžaduje povolení administrátorem.
Nevím, jak dále, ovladač se zda na reklamaci.
Dekuji za radu.
Dnešní stav je následující.
Ovladač se připojí k centrále.
Po stisku Nastavení ovladače se ovladač restartuje.
Poté signalizuje nepřipojení a vyžaduje povolení administrátorem.
Nevím, jak dále, ovladač se zda na reklamaci.
Dekuji za radu.
Dobrý den,
jen v rychlosti. Omlouvám se za způsobené potíže, ale určitě najdeme řešení.
1. Doporučuji vypnout centrálu a poté teprve nastavovat ovladač. Mohlo by to pomoct.
2. Také by mohlo pomoct připojení na nabíječku.
3. Poté doporučuji udělat Tovární nastavení (tlačítko menu - ozubené kolečko a poslední volba).
4. Po továrním nastavení by se měl objevit průvodce, kde vyberete základní nastavení znovu. Teprve poté doporučuji zapnout centrálu a pokusit se znovu o připojení.
Snad to pomůže.
jen v rychlosti. Omlouvám se za způsobené potíže, ale určitě najdeme řešení.
1. Doporučuji vypnout centrálu a poté teprve nastavovat ovladač. Mohlo by to pomoct.
2. Také by mohlo pomoct připojení na nabíječku.
3. Poté doporučuji udělat Tovární nastavení (tlačítko menu - ozubené kolečko a poslední volba).
4. Po továrním nastavení by se měl objevit průvodce, kde vyberete základní nastavení znovu. Teprve poté doporučuji zapnout centrálu a pokusit se znovu o připojení.
Snad to pomůže.
Pomohl Vám tento příspěvek, dejte prosím srdíčko. ❤
Děkujeme ZAVAVOV
Děkujeme ZAVAVOV
Dobrý den,
Tak tento postup zafungoval, paráda. Dekuji!
Těším se na další spolupráci.
Pěkný den,
Jiří.
Tak tento postup zafungoval, paráda. Dekuji!
Těším se na další spolupráci.
Pěkný den,
Jiří.