TSC ovladač Vyřešeno

Našli jste chybu u digitální centrály TCS nebo Android aplikace? Přidejte příspěvek do tohoto fóra a někdo se Vám bude brzy věnovat. Nezapomeňte si prosím přečíst pravidla, jak hlásit chyby!
Odpovědět
Proky1

TSC ovladač

Příspěvek od Proky1 »

Zdravím.po poslední aktualizaci po vypnutí a zapnutí ovladače si ovladač nepamatuje nastavené funkce lokomotivy.treba osvětlení lokomotivy nejde rozsvítít pořád se zhasíná.Dekuji Prokop
zavavov
x 33
Kontaktovat uživatele:

Re: TSC ovladač

Příspěvek od zavavov »

Zdravím,
děkuji za informaci. Podívám se na to, co nejdříve a dám vědět, jakmile to bude opraveno.

ZAVAVOV
Pomohl Vám tento příspěvek, dejte prosím srdíčko. ❤
Vyřešil tento příspěvek Váš problém, označte jej prosím jako vyřešeno. ✔ - Pomůžete tak ostatním, kteří mohou mít podobný problém.
Děkujeme ZAVAVOV
Proky1

Příspěvek od Proky1 »

Ok mám centrálu černou Z21
zavavov
x 33
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zavavov »

Zdravím,
vyšla nová aktualizace 1.4.2, která by měla vyřešit Váš problém. Neměl jsem žádné uložené vlaky před aktualizací, tak jsem nemohl reálně vyzkoušet, jestli to funguje i na uložené, ale mělo by. Každopádně po vytvoření nového vlaku nebo po úpravě vlakové funkce se automaticky nastaví mód funkce podle typu (buď vypínací nebo tlačítková). Manuální nastavení módu u funkcí z ovladače bude dostupné až později, zatím to umí jen načíst z centrály TCS. V ovladači pro tuto funkci hledám vhodné grafické zobrazení.

Pokud by stále byl nějaký problém, tak mě prosím kontaktujte.
Moc se omlouvám za způsobené potíže.

ZAVAVOV
Vyřešil tento příspěvek Váš problém, označte jej prosím jako vyřešeno. ✔ - Pomůžete tak ostatním, kteří mohou mít podobný problém.
Děkujeme ZAVAVOV
Proky1

Příspěvek od Proky1 »

Ano děkuji.vše funguje. Prokop
zavavov
x 33
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zavavov »

To rád slyším. Označuji téma jako vyřešené.
ZAVAVOV
Děkujeme ZAVAVOV
Odpovědět