TSC ovladač Vyřešeno
TSC ovladač
Zdravím.po poslední aktualizaci po vypnutí a zapnutí ovladače si ovladač nepamatuje nastavené funkce lokomotivy.treba osvětlení lokomotivy nejde rozsvítít pořád se zhasíná.Dekuji Prokop
Re: TSC ovladač
Zdravím,
děkuji za informaci. Podívám se na to, co nejdříve a dám vědět, jakmile to bude opraveno.
ZAVAVOV
děkuji za informaci. Podívám se na to, co nejdříve a dám vědět, jakmile to bude opraveno.
ZAVAVOV
Pomohl Vám tento příspěvek, dejte prosím srdíčko. ❤
Vyřešil tento příspěvek Váš problém, označte jej prosím jako vyřešeno. ✔ - Pomůžete tak ostatním, kteří mohou mít podobný problém.
Děkujeme ZAVAVOV
Vyřešil tento příspěvek Váš problém, označte jej prosím jako vyřešeno. ✔ - Pomůžete tak ostatním, kteří mohou mít podobný problém.
Děkujeme ZAVAVOV
Ok mám centrálu černou Z21
Zdravím,
vyšla nová aktualizace 1.4.2, která by měla vyřešit Váš problém. Neměl jsem žádné uložené vlaky před aktualizací, tak jsem nemohl reálně vyzkoušet, jestli to funguje i na uložené, ale mělo by. Každopádně po vytvoření nového vlaku nebo po úpravě vlakové funkce se automaticky nastaví mód funkce podle typu (buď vypínací nebo tlačítková). Manuální nastavení módu u funkcí z ovladače bude dostupné až později, zatím to umí jen načíst z centrály TCS. V ovladači pro tuto funkci hledám vhodné grafické zobrazení.
Pokud by stále byl nějaký problém, tak mě prosím kontaktujte.
Moc se omlouvám za způsobené potíže.
ZAVAVOV
vyšla nová aktualizace 1.4.2, která by měla vyřešit Váš problém. Neměl jsem žádné uložené vlaky před aktualizací, tak jsem nemohl reálně vyzkoušet, jestli to funguje i na uložené, ale mělo by. Každopádně po vytvoření nového vlaku nebo po úpravě vlakové funkce se automaticky nastaví mód funkce podle typu (buď vypínací nebo tlačítková). Manuální nastavení módu u funkcí z ovladače bude dostupné až později, zatím to umí jen načíst z centrály TCS. V ovladači pro tuto funkci hledám vhodné grafické zobrazení.
Pokud by stále byl nějaký problém, tak mě prosím kontaktujte.
Moc se omlouvám za způsobené potíže.
ZAVAVOV
Děkujeme ZAVAVOV
Děkujeme ZAVAVOV
Ano děkuji.vše funguje. Prokop
To rád slyším. Označuji téma jako vyřešené.
ZAVAVOV
ZAVAVOV
Děkujeme ZAVAVOV
Děkujeme ZAVAVOV