NFC tagy Vyřešeno

Našli jste chybu u digitální centrály TCS nebo Android aplikace? Přidejte příspěvek do tohoto fóra a někdo se Vám bude brzy věnovat. Nezapomeňte si prosím přečíst pravidla, jak hlásit chyby!
locomotive

NFC tagy

Příspěvek od locomotive »

Zdravím,rozjezdu nové téma.ovladač mi nenačítá tagy. Zkoušel jsem je vytvořit na třech telefonech.Vždy úspěšně vytvořeno.nějaký nápad?
admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: NFC tagy

Příspěvek od admin »

Zdravím,
omlouvám se, v načítání tagů je nejspíš nějaký problém a snažím se přijít na to, kde by mohl být a opravit jej. Důležité je tag vytvořit v Android aplikaci verze 0.5.46 nebo vyšší. Také je potřeba mít v nastavení ovladače zapnuté NFC - viz obrázek.
_20210303_162555.JPG
_20210303_162555.JPG (27.68 KiB) Zobrazeno 16312 x
Ještě se zeptám na pár detailů prosím:
1. Ovladač nenačítá žádné NFC tagy nebo jen některé? Načte třeba tag pro WiFi?
2. Nefunguje žádný z přiložených NFC tagů, které byly součástí balení?

Děkuji a prosím o trpělivost, na problému se pracuje.
ZAVAVOV
admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od admin »

Zdravím,
jen bych sem rád dodal, jak to vypadá.

Ovladač v současné době načítá NFC tagy označené pouze jako Mifare Classic 1K. Ty jsou bohužel dražší a v TME se už nedají sehnat - nebo jsem je tam nenašel. Ty, které v současné době mají v TME, tak jsou Mifare Ultralight a vyžadují jinou komunikaci. Naštěstí je to jen změna v softwaru, tak to snad brzy přidám pomocí aktualizace. Už jsem na tom začal pracovat.

Za způsobené problémy se omlouvám.
ZAVAVOV
locomotive

Dobrý den,jak to vypadá s aktualizací?
zavavov
x 33
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zavavov »

locomotive píše: 7.4.2021 14:05:23 Dobrý den,jak to vypadá s aktualizací?
Zdravím,
moc se omlouvám, ale zatím to moc nefunguje. Pracuji na tom, když je čas, ale bohužel to některé tagy nechce číst. A ani nemůžu najít tagy, u kterých bych si byl na 100% jistý, že je to ve stávajícím stavu bude číst. Ani já momentálně nevím, co dávat do balení nových ovladačů. Mám pár tagů z Číny z AliExpress a ty mi fungují. Taky některé NFC karty by měli fungovat. Musí mít paměť 1K a ideálně označení MifareClassic. Ty 1K by neměli být jiné, protože ty jsou pak jiných velikostí.

Z Aliexpress by to mohli být například tyto:
https://www.aliexpress.com/item/1005002 ... web201603_

https://www.aliexpress.com/item/1005002 ... web201603_

https://www.aliexpress.com/item/4001300 ... web201603_

Ovšem, protože je to z Číny, tak nemohu zaručit kvalitu.
Ještě jednou se moc omlouvám a stále pracuji na opravě. Jakmile vše bude fungovat a bude nová aktualizace, určitě to zde napíši.

S pozdravem,
ZAVAVOV
Pomohl Vám tento příspěvek, dejte prosím srdíčko. ❤
Vyřešil tento příspěvek Váš problém, označte jej prosím jako vyřešeno. ✔ - Pomůžete tak ostatním, kteří mohou mít podobný problém.
Děkujeme ZAVAVOV
locomotive

Děkuji za odpověď DM
locomotive

Dobrý den, nějaký posun ohledně tagů?
Děkuji DM
zavavov
x 33
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zavavov »

Zdravím,
moc se omlouvám, že jsem se zatím neozval. Bohužel pro Vás nemám dobré zprávy. K tomu, aby tyto NFC tagy fungovaly s ovladačem by byl nejspíš potřeba zásah do HW. To v současné době není možné. Je mi to velice líto.

Mohu se prosím zeptat, kolik jste těch tagů nakoupil? Vymyslím, jakým způsobem to vyřešíme, ale nebojte se, nějak se pokusím Vám ztrátu vyrovnat. Je to i moje chyba, že jsem Vám doporučil špatné tagy.

Ještě jednou se moc omlouvám. I za to čekání, pořád jsem hledal řešení, ale nakonec jsem zjistil, že ten HW přijímá nesmysly.
S pozdravem,
ZAVAVOV
Vyřešil tento příspěvek Váš problém, označte jej prosím jako vyřešeno. ✔ - Pomůžete tak ostatním, kteří mohou mít podobný problém.
Děkujeme ZAVAVOV
locomotive

Dobrý den, děkuji za odpověď.
Popravdě nevím kolik různých tagů jsem nakoupil,ale k vyřešení mého problému by stačilo od Vás koupit ty původní tagy co fungují.potreboval bych jich asi tak 20 ks.
S pozdravem Dudek Michal 🙂
zavavov
x 33
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zavavov »

Zdravím,
objednám jich tedy více a 20ks Vám pošlu zdarma. Hned, jak je budu mít, ozvu se Vám tady do soukromé zprávy.

S pozdravem,
ZAVAVOV
Děkujeme ZAVAVOV
Odpovědět