Dobrý den, pořídil jsem si vnitřní osvětlení vagónů od PeLiho a narazil jsem na problém, který spočívá v tom, že pokud zadám jakoukoliv dlouhou adresu do CV17 a 18, aktivuju ji v 5. bitu CV29 (vše dle návodu), tak mě centrála dekodér pod zadanou (ani jinou) adresou "nevidí". Zkoušel jsem zadat "základní" adresu 3 (CV17=192, CV18=3) a centrála jej "nevidí" a ani nejde nic ovládat. To samé i pro adresy nad 9999 (např.: CV17=231, CV18=18), prostě nic

Krátká a sdružená adresa funguje, ale dlouhá prostě ne, tak se chci zeptat, zdali s tím máte někdo zkušenosti? Osvětlení (dekodéry) jsou různých typů i data výroby a sw. verze (mám 7 dekodérů/osvětlení), proto mě napadá, zdali by nemohla nějak blokovat načítání dlouhé adresy dekodérů PeLi centrála TCS-2

Do budoucna bych si chtěl pořídit od PeLiho dekodér pro T334 a tam bude nutností mít dlouhou adresu, tak bych tento problém rád vyřešil. Bohužel nemám ani možnost to vyzkoušet na jiných konkurenčních centrálách, zdali to není "bug" PeLiho dekodérů.

Ještě dodám, že dekodéry s dlouhou adresou konkurenčních výrobců (ZIMO, LENZ, KUEHN, ...) centrála TCS-2 normálně vidí.